- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Aktív témák
-
prolika
csendes tag
sziasztok
a problémám az lenne hogy feltettem az ubuntu 7.10-et windows xp mellé.
minden frankó is volt már minden ubuntu alatt csináltam a játékon kívül.nemtok lemondani a cs1.5ről. aztán újraraktam az xpt és nemlátja az ubuntut. vagyis indításkor automatikusan a windows indul nemtudok választani hogy ubuntu vagy xp legyen. az lenne a kérdésem hogytudom beállítani windowsban hogy indításkor lássa az ubuntut is és legyen választási lehetőségem. vagy lehet hogy újrakell rakni az ubuntut nemtom, nemértek hozzá XDXD, ebben az esetben azt mondja el valaki lécci hogy hogytudom újrarakni XDXD.valamint annyi lenne még a kérésem hogy ha valaki eltudná nekem mondani hogytudnám tökéletesen a cs1.5öt futtatni linux alatt az adja meg az msn címét. esetleg ha ez nemlehetséges akkor én megadom: proli02@freemail.hu. ha módjában ál valakinek az idejét és tudását rámszánni az kérem jelentkezzenXDXD jajj ez a hivatalosság nem az én világom
szal ha tud valaki tud segíteni az írjon pls. egyenlőre ennyi XD
előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest