Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
prolika
csendes tag
sziasztok
a problémám az lenne hogy feltettem az ubuntu 7.10-et windows xp mellé.
minden frankó is volt már minden ubuntu alatt csináltam a játékon kívül.nemtok lemondani a cs1.5ről. aztán újraraktam az xpt és nemlátja az ubuntut. vagyis indításkor automatikusan a windows indul nemtudok választani hogy ubuntu vagy xp legyen. az lenne a kérdésem hogytudom beállítani windowsban hogy indításkor lássa az ubuntut is és legyen választási lehetőségem. vagy lehet hogy újrakell rakni az ubuntut nemtom, nemértek hozzá XDXD, ebben az esetben azt mondja el valaki lécci hogy hogytudom újrarakni XDXD.valamint annyi lenne még a kérésem hogy ha valaki eltudná nekem mondani hogytudnám tökéletesen a cs1.5öt futtatni linux alatt az adja meg az msn címét. esetleg ha ez nemlehetséges akkor én megadom: proli02@freemail.hu. ha módjában ál valakinek az idejét és tudását rámszánni az kérem jelentkezzenXDXD jajj ez a hivatalosság nem az én világom
szal ha tud valaki tud segíteni az írjon pls. egyenlőre ennyi XD
előre is köszönöm.
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest