Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok ismét, lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye mountolni lehet winyokat, de meg lehet azt csinálni hogy erről a mountolt vinyorol egy könyvtárat máshova tenni

Szóval van egy home/iginotus/torrent/bigone/zene és ezt szeretném közvetlen elérni a home/iginotus/zenék könyvtárból.
Esetleg lehet e olyant hogy van két filmek könyvtáram két meghajtón és azt ugyanigy a home/iginotus/filmek-be mountolni?
vagy most tök hülyeséget beszélek és ezt nem lehet? Azt tudom hogy ha két könyvtárat teszek egy könyvtári elérésre (két filmek könyvátar egyre akkor hogy tudja hogy ha oda másolok hova illetve melyik vinyora irjon..) Vagy ez tök egyszerű csak én vagyok béna?
Ja igen ssh-m van meg webminem szóval egy ilyen megoldás kéne amihez max MC kell sshból
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest