Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok ismét, lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye mountolni lehet winyokat, de meg lehet azt csinálni hogy erről a mountolt vinyorol egy könyvtárat máshova tenni

Szóval van egy home/iginotus/torrent/bigone/zene és ezt szeretném közvetlen elérni a home/iginotus/zenék könyvtárból.
Esetleg lehet e olyant hogy van két filmek könyvtáram két meghajtón és azt ugyanigy a home/iginotus/filmek-be mountolni?
vagy most tök hülyeséget beszélek és ezt nem lehet? Azt tudom hogy ha két könyvtárat teszek egy könyvtári elérésre (két filmek könyvátar egyre akkor hogy tudja hogy ha oda másolok hova illetve melyik vinyora irjon..) Vagy ez tök egyszerű csak én vagyok béna?
Ja igen ssh-m van meg webminem szóval egy ilyen megoldás kéne amihez max MC kell sshból
Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest