Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok ismét, lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye mountolni lehet winyokat, de meg lehet azt csinálni hogy erről a mountolt vinyorol egy könyvtárat máshova tenni

Szóval van egy home/iginotus/torrent/bigone/zene és ezt szeretném közvetlen elérni a home/iginotus/zenék könyvtárból.
Esetleg lehet e olyant hogy van két filmek könyvtáram két meghajtón és azt ugyanigy a home/iginotus/filmek-be mountolni?
vagy most tök hülyeséget beszélek és ezt nem lehet? Azt tudom hogy ha két könyvtárat teszek egy könyvtári elérésre (két filmek könyvátar egyre akkor hogy tudja hogy ha oda másolok hova illetve melyik vinyora irjon..) Vagy ez tök egyszerű csak én vagyok béna?
Ja igen ssh-m van meg webminem szóval egy ilyen megoldás kéne amihez max MC kell sshból
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest