Hirdetés
- Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Peet210
őstag
ngabor2, &rew, vamzi köszi
Tehát ha külön pratíciöra rakom akkor nem bántja az XP-t és tudom még hazsnálni is. Ez így jól hangzik. Viszont akkor első körben lviecd-ként próbálom ki.
Amit nem írtam, hogy notiról van szó tehát csak külső vinyó jöhet szóba, az meg nem az igazi. Azért partícionáltam a vinyót mert ha az XP-t akartam újratelepíteni akkor csak az a partíciót formáztam ahol az XP volt. De ha most a másikra tenném fel az Ubuntut akkor ha azt akarom újrarakni és formázni a partíciót akkor ugye veszne minden. Meg lehet csinálni, hogy formázás nélkül telepítem újra az Ubuntut? (XP-nél én mindíg formázok ba azthiszem ott nem feltétlen szükséges.)Épp most töltöttem le a 7.10-et ezt a képfájlt kiírom cd-re, bebutoltatom és már használhatom is? Na akkor neki is esek.
A gépemben egyébként egy int. X1100 van. Driver problémák nem lesznek vele Ubuntu alatt?
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Meghalt Chuck Norris
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest