Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
harry
veterán
"Ez után (reset után) ubuntu -n azonnal törlést kezdeményeztem a gubancos mappán," és "a médiaplayer beépitett flashmemójának gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, "
most akkor mégis csak képes olvasni? Ki mondta, hogy a hibásfájlnévről van szó? A gyökérről beszélek, amit ezek szerint tudsz olvasni, ahogy azt feltételeztem is, mert igen, elolvastam a hsz-t. A gyökérbe lépj be, mert ott van a hibás fájlnév, és ott add ki a törlés parancsot mindenre (*), miután amit akartál, lementettél.Szerinted egy ezer soros script oldhatja meg a problémát? Az egyszerű megoldás miért ne működhetne?
Csak, hogy tudd: nekem is volt ilyen problémám, hogy felkerült a gépre egy ékezetes, szóközös, stb. fájlnév, amit a fáljkezelőből nem tudtam törölni (egérrel kattintva/del gombbal). Ezért megnyitottam a helyet, majd egy rm -r * parancs szépen letörölte.
Nem azért mondtam, amit, hogy csak hozzád vágjak egy megoldást, hanem azért, mert nálam egy hasonló esetben igenis működött, tapasztalatból írtam. Innen kezdve jó lenne, ha nem vádolnál figyelmetlenséggel meg lekezeléssel.Ha meg eszedbe jutott a megoldás - nagyon úgy nyilatkozol az "egyszerű rm -r ről" - akkor írd le azt is a kisregény végére, mint amúgy nem mellékes infót.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest