- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
válasz
Bertiee #31091 üzenetére
A régebbi kerneleket ellehet távolítani, különben feltud halmozódni egy csomó, ez valóban zavaró dolog. Az Ubuntu Tweakkel pár kattintás, de szerintem egyszerűbb és gyorsabb, ha kiadod - jelen helyzetben pl. - a
sudo apt-get purge 2.6.32-24-*
parancsot.(#31087) szeva000: Az a cucc - ahogy elnézem - 2005-ös. Az RPM-et így nem biztos, hogy feltudod tenni, könnyen előfordulhat, hogy függőségi problémája lesz. De, a legelső szerintem forráskód lesz, azt megpróbálhatod letölteni és fordítani, úgy már elképzelhető, hogy működni fog. Én nem tudom megnézni, mert nem lehet letölteni csak ha regisztrálva van az ember.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest