- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Érdekesebbnek és könnyebbnek találtam, mint a saját rendszert
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).Jó lenne Amarok gyorsítás pl, csak akkor a boot lassul be, nem igazán tudom, miért. Majd máskor még lehet játszok vele.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).