Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Érdekesebbnek és könnyebbnek találtam, mint a saját rendszert
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).Jó lenne Amarok gyorsítás pl, csak akkor a boot lassul be, nem igazán tudom, miért. Majd máskor még lehet játszok vele.
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).