Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba írjam leginkább, de megpróbálom ebben. A firefox böngésző és a flash számomra cseppet sem barátságos kapcsolatáról van szó. A probléma a következő:
sikerült feltelepíteni a megfelelő bővítményeket stb.Sőt, lejátssza a videókat, reklámokat mindent. Viszont ha irányítani akarok vmit, pl lejátszás vagy éppen speedtest elindítás, vagy bármilyen művelet egérrel, egyszerűen nem, vagy csak nagy szerencse árán érzékeli. Megoldásként kipróbáltam más böngészőket, azokon kiválóan megy minden.
Hm... lehet be kéne dobnom firefox topikba inkább, de igazából csak linux alatt vannak problémáim vele.Előre köszönöm a tippeket!
ÜDv: MalwySzerk: Konkrétan ezen videó vezetett el arra az elhatározásra, hogy írjak a topikba. Firefoxxal nem tudom elindítani a videót. [link]
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tárhely szolgáltató választás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest