- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba írjam leginkább, de megpróbálom ebben. A firefox böngésző és a flash számomra cseppet sem barátságos kapcsolatáról van szó. A probléma a következő:
sikerült feltelepíteni a megfelelő bővítményeket stb.Sőt, lejátssza a videókat, reklámokat mindent. Viszont ha irányítani akarok vmit, pl lejátszás vagy éppen speedtest elindítás, vagy bármilyen művelet egérrel, egyszerűen nem, vagy csak nagy szerencse árán érzékeli. Megoldásként kipróbáltam más böngészőket, azokon kiválóan megy minden.
Hm... lehet be kéne dobnom firefox topikba inkább, de igazából csak linux alatt vannak problémáim vele.Előre köszönöm a tippeket!
ÜDv: MalwySzerk: Konkrétan ezen videó vezetett el arra az elhatározásra, hogy írjak a topikba. Firefoxxal nem tudom elindítani a videót. [link]
Aktív témák
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest