Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax
üzenetére
hát, nem tudom... a szüleim gépén egy gma950-nel semmi baja, nem fagy soha.
viszont nekem meg kell a compiz, mert anélkül nincs transzparencia egyrészt (screenletek rondák nagyon), másrészt meg valamiért ha nem fut a compiz, akkor nincs window decoration sem, meg nem lehet mozgatni az ablakoka, úgy meg elég kellemetlen használni a gépet...viszont most asszem megüt a guta... ez a köcsög gparted hihetetlen... gondoltam egy másfél gigás darabkét hozzáadok az adatpartíciómhoz, ami előtte swap volt, hogy ne álljon ott feleslegesen. erre az a szar fogta, és nekiállt az egész partíciót eltolni annyival, ami röpke 200 giga adat mozgatásával jár, és persze órákig tart...
ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).