- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax #26591 üzenetére
hát, nem tudom... a szüleim gépén egy gma950-nel semmi baja, nem fagy soha.
viszont nekem meg kell a compiz, mert anélkül nincs transzparencia egyrészt (screenletek rondák nagyon), másrészt meg valamiért ha nem fut a compiz, akkor nincs window decoration sem, meg nem lehet mozgatni az ablakoka, úgy meg elég kellemetlen használni a gépet...viszont most asszem megüt a guta... ez a köcsög gparted hihetetlen... gondoltam egy másfél gigás darabkét hozzáadok az adatpartíciómhoz, ami előtte swap volt, hogy ne álljon ott feleslegesen. erre az a szar fogta, és nekiállt az egész partíciót eltolni annyival, ami röpke 200 giga adat mozgatásával jár, és persze órákig tart...
ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest