- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
ntomka
üzenetére
Én nem egészen úgy csinálom, ahogy általában ajánlani szokták, de olvasd el, és fontold meg, hogy melyiket választod.
1. partíció: swap. mérete akkora mint a fizikai ram, hogy menjen a hibernálás. azért ide teszem, mert itt a leggyorsabb a vinyó.
2. partíció: xp, ntfs, 20 GB. sajna néhanapján be kell bootolnom cad miatt.
3. partíció: ubuntu /, ext4, 20-30 GB.
4. partíció: adat, ext4, maradékigen, jól látod, nem használok külön home partíciót. én az adat partícióról linkelem be a zene, film, stb. mappákat a home-ba.
ennek az az oka, hogy nem szeretek új installt rátenni a régi config file-okra, láttam már emiatt összeborulást főverzió frissítésnél. inkább azt csinálom, hogy install előtt a liveCD-vel lementem a home tartalmát (nem sok, mert a nagy része úgyis linkelve van, össz-vissz pár config könyvtár), aztán visszapakolom amit szükséges az új telepítésre. így azt is elkerülöm, hogy felhalmozódjanak a letörölt programok könyvtárai a home-ban.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs