Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rollins
őstag
Hát most sem tökéletes totem-mel, mert dunatv-n kívül máshol akadozik a kép, késik a hanghoz képest.

Hang most van, pulseaudio-t ki is löttem, most Alsa megy, de ennek tök mindegy.
Hogy mi történt a vlc-vel..., nem tudom.
Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.
smplayer wmv -t hanggal csak pulseaudio-val tud (bár lehet config kérdése), de ahhoz meg nincs mozilla plugin
Pedig tele van a /usr/lib/win32 windowsos codec-ekkel, mplayer bármit lejátszik amit eddig próbáltam, csak mplayer-mozilla plugin meg nem tud kapcsolódni ff-ben péld. a mtv-hez, dunatv-hez stb.
Ezek ilyen apróságok, de kicsit bosszantó, mert mostanában csak ubuntut használok.
Bocs, kisírtam magam.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.