- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
rollins
őstag
Hát most sem tökéletes totem-mel, mert dunatv-n kívül máshol akadozik a kép, késik a hanghoz képest.

Hang most van, pulseaudio-t ki is löttem, most Alsa megy, de ennek tök mindegy.
Hogy mi történt a vlc-vel..., nem tudom.
Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.
smplayer wmv -t hanggal csak pulseaudio-val tud (bár lehet config kérdése), de ahhoz meg nincs mozilla plugin
Pedig tele van a /usr/lib/win32 windowsos codec-ekkel, mplayer bármit lejátszik amit eddig próbáltam, csak mplayer-mozilla plugin meg nem tud kapcsolódni ff-ben péld. a mtv-hez, dunatv-hez stb.
Ezek ilyen apróságok, de kicsit bosszantó, mert mostanában csak ubuntut használok.
Bocs, kisírtam magam.
Aktív témák
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.