Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
nekem ha munkáról lenne szó, akkor sem kéne windows hozzá szerencsére. egyedül a telefon szoftverfrissítésére használom időnként a szüleim gépére tartaléknak telepített vistát, de azt is csak azért, mert nincs helyem fenntartani egy külön partíciót a sajáton.
a rendszeres időközönkénti írás az valószínűleg a naplózásnak köszönhető, ez van nálam is gondolom, csak itt valamiért a vinyó rosszabbul viseli, de legalábbis hangosabban. én még mindig arra gyanakszom, hogy a fordulatszám miatt talán... bár lehet, hogy semmi köze a két dolognak egymáshoz.
az ssd nem rossz dolog, én is gondolkodtam rajta. de egyelőre elég drágák a normálisabbak sajna. pedig csak bootvinyónak használnék egy ilyen 30 gigásat mondjuk, de az slc-sek elég drágák, vagy nagyon alacsony írás/olvasás sebességgel rendelkeznek. meg a másik, hogy elképzelhető, hogy előbb utóbb válanék egy 12"-os Thinkpad-re, és abba nem fér el két vinyó amúgy sem, ha jól tudom, akkor meg felesleges pénzt beleüölni ebbe.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest