Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi neked is a választ.
Értem, tehát betölti a flash animaciokat, aztan a hardvertől fugg, mennyire birja el azokat._ _Kérdéseim:
- Milyen kémkedésre gondolsz? Van annak valami speckó jellege, vagy csak a szokásos, google-os, microsoft-os, jogvédőszervezetes stb. dolog?
- Egy bizonyos oldal nagyon kellene nekem, de Javát használ,
ami még nem lenne gond önmagában a CPU terhelésre nézve a P3-as gépemen (más javás oldalak lazán futnak FF-on nálam, ubiban is , xp-ben is), de van egy gyanum, hogy flash-eket is indít
(sajnos nem értek ehhez, nem tudom, mely animációk számitanak flash-esnek egy adott weboldalon). Lehet, hogy mivel ha flash is van rajta, a Java használatával EGYÜTT már a Firefoxon mulik, hogy terheli CPU-mat, és létezhet más browser, amin a kérdéses, website-n futó alkalmazás lazábban fut?
Nagyon jó lenne egy ilyen, számomra, mert az, a Firefox-on képtelen normalisan futni, ubi alatt.
(WindowsXP-men még nem teszteltem, de ott minden gyorsabb - ez P3-as gépen feltűnő.)Mzx
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest