Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Szia!
Valóban NTFS particióról van szó (honnan tudtad?
)
Telepitettem az ntfs-config-ot, majd meg is találtam, hogy hova tette, lényegében egy NTFS Configuration Tool nevű alkalmazáshoz volt szerencsém, de az emlitett vinyót nem ajánlotta fel, 2 helyet ajánlott fel, és nem láttam semmilyen plusz hozzáadási lehetőséget. A két helyből az elsőnél megadtam, hogy mit szeretnék, erre hibaüzenetet kaptam, miszerint hibás karakter van benne, csak egy nevet adjak neki, ezt megtettem, létrehozott valamit (egy "mappát" látok a megadott névvel, benne látom az asztali háttérképet, tán a "home" könyvtárat sikerült átneveznem?, lövésem sincs), második a "Rendszer számára fenntartott hely" nevet viseli, ehhez nem nyúltam.
Az fstab, amit linkeltél első ránézésre kinainak tűnik, lévén, hogy az első napom Linux használóként, ezzel a büdös életben nem oldom meg a problémát..., valljuk be, az ember a Windows-sal túlságosan is hozzászokik a grafikus felülethez
Vagy a jogusultságot nem lehet valahogy változtatni, hogy ne kérjen lépten-nyomon jelszót? Elvégre egyedül használom a saját gépemet, furcsán veszi ki magát a dolog.
Ha esetleg van valami ötleted ezekre a dolgokra, szivesen meghallgatnám, előre is köszönöm, és elnézést a dilettantizmusom miatt, de még életemben nem használtam Linuxot, de szeretném használni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest