Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
EmberXY
üzenetére
"furcsán veszi ki magát a dolog">

az nem veszi ki magát furcsán, hogy rögtön az összes kártevőnek adminjoggal való futási lehetőséget adsz a windowson?
szerintem ez furcsább. csak azért nem tűnik annak, mert az ms ehhez szoktatta az embereket lassan 30 éven keresztül. és továbbra is.ikonok: szerintem nem baj, ha ott van. mikor le akarod választani, csak jobbklikk, és a popup-menüből elintézed, nem kell keresgélni a könyvtárak között. kevesebb klikkelés.

-
válasz
EmberXY
üzenetére
Le kell előtte csatolnod az NTFS partíciókat, mielőtt az ntfs-configot indítanád, különben nem látja azokat. Most nézem, hogy van olyan csomag is, hogy mountmanager, egész jónak tűnik, bár neked éppen nem ajánlom, de most kipróbálom.

A háttérképre egy egészen egyszerű, ámbár nagyon logikus megoldás, hogy a saját könyvtáradba másold át és onnan állítsad be, így nem fog külső partíciótól függeni a megjelenítése.
A jelszavas dolgot ugyan meg lehet szüntetni, de erősen ajánlott a használata, és idővel hozzá is lehet szokni, a saját érdekedben.
Aktív témák
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem ez furcsább. csak azért nem tűnik annak, mert az ms ehhez szoktatta az embereket lassan 30 éven keresztül. és továbbra is.