Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sajna amit adtál az nagyon jó ,szuper leírás de nem segít.A Suse megkérdezi : DHCP és ott nem talál semmit , nekem kéne beállítanom a dolgokat : 4-et kérdez : 1. IP cím - gondolom ez az én fix IP címem ugye ? a 2. Hálózati maszk - ezt nem tudom 3. alapértelmezett átjáró - nem tudom mi lehet 4. DNS kiszolgáló IP címe - ezt sem tudom.Ezeket, mivel az Xp-m jól működik ,nettel együtt nem lehet lelesni valahogy róla ? Ugyanis betelefonáltam az internetszolgáltatómhoz (Tvnetwork, kábel , fix ip cím) és Fingjuk nincs ezekre a helyekre mit is kéne beírnom.Csak XP helpet tudnak adni
Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi