- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sajna amit adtál az nagyon jó ,szuper leírás de nem segít.A Suse megkérdezi : DHCP és ott nem talál semmit , nekem kéne beállítanom a dolgokat : 4-et kérdez : 1. IP cím - gondolom ez az én fix IP címem ugye ? a 2. Hálózati maszk - ezt nem tudom 3. alapértelmezett átjáró - nem tudom mi lehet 4. DNS kiszolgáló IP címe - ezt sem tudom.Ezeket, mivel az Xp-m jól működik ,nettel együtt nem lehet lelesni valahogy róla ? Ugyanis betelefonáltam az internetszolgáltatómhoz (Tvnetwork, kábel , fix ip cím) és Fingjuk nincs ezekre a helyekre mit is kéne beírnom.Csak XP helpet tudnak adni
Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi