Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Öhm.. miért függene a jelszó megfelelősége attól, hogy az hogy néz ki? Hol akarsz jelszót beállítani, miért nem fogadja el, mit ír, mi a gond? Elvileg semmi ilyesmi nincs. Ha parancssorból kér jelszót, akkor nincs visszajelzés írásnál (pl. csillagok), még talán jelszóra sincsenek megkötések.
NTFS-re nem tudsz telepíteni, csak ext-re formázott pertícióra, hogy azt hogy szerzel, az más kérdés: törölsz vagy átméretezel régebbi: utóbbit valahogy lehet automatikusan, vagy ilyen csúszkán huzigálni, nem tudom, ilyet még nem csináltam.
De továbbra is amellett vagyok, hogy inkább virtuálisan próbáld ki egy hétig, aztán mehet élesben.Szerintem azért egy win gépet sem feltétlenül könnyű hazavágni átlag netezgetéssel, van ingyen víruskereső, tűzfal is akár, stb... Más kérdés, hogy itt ilyenekre nincs szükség
Tűzfal persze nem árt, bár szerintem átlag otthoni használatra nem lényeg.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tűzfal persze nem árt, bár szerintem átlag otthoni használatra nem lényeg.