- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A 9.10-es használatom tapasztalatait is belevettem, bár most már a 10.04 előzetes kiadását használom. Fglrxet csak az előbbire tudtam rakni, mert utóbbival nem is kompatibilis jelenleg még, de ott is tudtam már nyílt drivert is használni kis mókulással. Nyílt meghajtóval mindig jó volt, és most is jó, de az fglrxel nagyobb frissítések után (új kernel, ilyenek) valami történt, nem jött vissza felfüggesztésből. Viszont egy újrahúzás, ami csak egy-két pillanat meg egy restart, segített rajta mindig.
Nos, amit viszont észrevettem, és erre mondtam a BIOS-os dolgot, ha engedélyezem a Repost Video on STR Resume [This feature allows you to repost video on STR resume. (STR refers to suspend to RAM)] funkciót, akkor nagyobb eséllyel tér vissza rendben álmaiból. Persze elképzelhető, hogy ilyen állítási lehetőség nálad nincsen.
Aktív témák
- BMW topik
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest