Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, egyelőre arra jutottam, hogy akkor adok egy próbát a 9.10-esnek (WUBI alatt már adtam neki egy próbát, ott nem igazán volt tökéletes, de az nem viszonyítási alap, mert nem egy normál módszerrel felpakolt oprendszer, meg akkor még igencsak sok dolgot szinte gondolkodás nélkül felpakoltam, mivel sok vesztenivalóm nem volt, csak próba gyanánt tettem fel, na meg először próbálgatni kell, és szívni vele, úgy tanulja meg az ember, hogy mit nem kéne...
). És szerintem maradok a 32 bitesnél, mert ahogy a fórumokon (itt és máshol is) olvasható, nagyon sokan szívnak a 64 bitessel (az én WUBI-m is az volt), és mindössze 2 GB RAM-om van, az esetleges sebességbeli többlet a 64 bites esetén meg most nem ér annyit, hogy bugokkal kezdjem meg az Ubuntus "pályafutásomat". 
Aktív témák
- Borderlands 4
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- iPhone topik
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Motorola Moto G31 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.19
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). És szerintem maradok a 32 bitesnél, mert ahogy a fórumokon (itt és máshol is) olvasható, nagyon sokan szívnak a 64 bitessel (az én WUBI-m is az volt), és mindössze 2 GB RAM-om van, az esetleges sebességbeli többlet a 64 bites esetén meg most nem ér annyit, hogy bugokkal kezdjem meg az Ubuntus "pályafutásomat".