Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Viktor X
tag
Újratelepítettem az egészet és most már megy a comize is, igaz nem mindig tökéletes, mert néha az ablakok "meghülyülnek" és össze vissza pattognak az asztalon... De már meg is untam (pláne hogy a hűtésem hangosabban dolgozik miatta) és már ki van kapcsolva. Viszont van pár progi ami nem megy nekem 7.10 alatt, viszont 7.04-ben ment. Ilyen a:
Google Earth ami betöltés közbe megakad a proci 100%-on megy és nem történik semmi akármeddig várok
Vmware workstation ami megjelenik a tálcán és ~30 másodperc múlva eltűnik és onnantól semmi.
pitipeti: hogy használod a wifi-t? Én kipróbáltam azzal ami a zárt meghajtók között van, először nagyon boldog voltam mert nem kell ki-be kapcsolgatni mikor bekapcsolom a gépet egyszerüen csak megy csatlakozik ahogy a nagykönyvben meg van írva. Cserében viszont lassú (512 kb/s ). Ekkor kikapcsoltam és felraktam az ndiswrapper-est ami gyors ( 2000-2500 kb/s ) viszont már a kibekapcsolás nem elég neki, minden indítás után újjra be kell tölteni ( modprobe ndiswrapper és depmod -a )
Valamint mikrofont nekem még nem sikerült beüzemelnem még és a kártyaolvasóm is csak SD-ket olvas XD-t nem. Ezekkel te hogy állsz?
Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest