- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
body007 #18975 üzenetére
Nagyon köszönöm a segitséget! Sajnos valószinüleg már nem lesz modom kiprobálni, mivel el kell adnom a pc-m,és darabig nem lesz új. Ma hajnalra feltörték a kocsim, és elvitték a tárcám. Figyelmetlen voltam, bent maradt a kocsiban. Az autó és a személyes írataim is elvesztek, és a fizetésem is, mivel tegnap délután volt fizetés a munkahelyemen. valamint az autóban is kárt tettek, egy szélvédő is kell. Most itt ülök a szobámban, és figyelek kifelé, várom a rendöröket. 2.5órája bejelentettem az eseményt, de még nem jött ki senki tölük. Csak egy telefonhívást kaptam, hogy jönnek, legyek türelemmel. Mit tehetnék, várok. És szomorú vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest