- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
Major Major #17815 üzenetére
Oké, de akkor hogyan tehetem meg azt, amit a win alatt mondjuk total commanderrel két kattintással megteszek?
Tehát, áthelyezés, törlés, ilyesmi?
Igaz, még nem álltam át teljesen élesben az Ubuntura, majd a 9.10-től akarok, de ebben is letiltott néhányszor mindennapos műveletet. Elég sokszor torrentezek, családi médiákat rendezgetek, a fájlműveletek nálam mindennaposak, sőt mindenórásak és nekem nagyon kényelmetlen, hogy egyszercsak valamit nem tudok megcsinálni.
Mondjuk legutóbb egy ikon témát kellett másolnom az Ubi mappájába, azt megértem, hogy nem engedi elsőre, de ha egy teljesen független, ntfs partíción dolgozok, ott hadd csináljak már mindent úgy, ahogy akarok!
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest