- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kössz a segítséget ennek nekiállok. Az Ati meglepően gyorsan visszaírt. XD Természetesen autómatikusan generált emailokat...
This is an automatically generated email, please do not reply.
Dear Customer,
Your Service Request has been received and will be processed shortly. Depending on the nature of your inquiry, further automated messages with additional instructions might follow.
Service Request: {ticketno:[8200233410]}
We thank you for your patience.
Best regards,
AMD Global Customer Care
_____________________________________________________________________________________________
This email is a direct result of your contact with AMD Global Customer Care and not part of a campaign. There is no need to unsubscribe to this email as you will only be contacted again if you directly request another service from AMD Global Customer Care.
The contents of this message are provided for informational purposes only. AMD makes no representation or warranties with respect to the accuracy of the contents of the information provided, and reserves the right to change such information at any time, with or without notice.This is an automatically generated email, please do not reply.
Dear Customer,
Thank you for contacting AMD Global Customer Care.
We have created a Customer Care Support account based on the detail you submitted with your service request.
Please find the link below to login to your online account
http://www.amd.com/onlineservicesen/consumer
Your login information is as follows:
User ID: XXXXXX
Password: XXXXXXX
Once you have completed this step, you will be able to utilize the services offered via our support portal and monitor the process of your recent service request.
Thank you for choosing AMD!
Best regards,
AMD Global Customer CareAmint beléptem 5 lépés van... az elsőn válasszam ki a procim... persze azzal nincs gondom mivel intelem van és azt nem lehet választani így az 5 lépés nem megy tovább.... Muhahahahaha
Egyébként nyers angol tudásommal azt írtam nekik, hogy millió meg egy fórumot találtam ati driver+linuxok gondokkal. Ja meg a végén rákérdeztem, hogy miért nem csinálnak használható drivereket? Meg leírtam, hogy vibrál és remeg a kép egyes alkalmazásoknál 9.04 ubuntu alatt "until I installed the(very usefully) 9.8 Catalyst.".
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest