- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a kiwi 9.04-et de nem bírom sem ezt sem az ubuntu 9,4-et netezésre bírni.
kábel netem van xp-nél csak ősszedugom és kész megy a net semmit nem kell állítani. mindenhol azt olvastam, hogy linuxnál is ugyan így kéne lennie. de sajnos nem megy. segítene valaki? abszolut kezdő linuxos vagyok... pontosabban lennék. egyenlőre csak próbálgatom. de nem igazán szeretne ősszejönni. sehogy nem bírom rávenni a netre. sem live sem ha feltolom. manuális beállításokhoz meg nem értek. nem igazán tudom honnan vegyem vagy mit irjak ba dns-hez meg amiket még kell. esetleg ha ezt valaki elmagyarázná..tudom van abszolut kezdőknek topik irtam is oda de ott nagy pangás van itt meg pörög az élet...
Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest