Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a kiwi 9.04-et de nem bírom sem ezt sem az ubuntu 9,4-et netezésre bírni.
kábel netem van xp-nél csak ősszedugom és kész megy a net semmit nem kell állítani. mindenhol azt olvastam, hogy linuxnál is ugyan így kéne lennie. de sajnos nem megy. segítene valaki? abszolut kezdő linuxos vagyok... pontosabban lennék. egyenlőre csak próbálgatom. de nem igazán szeretne ősszejönni. sehogy nem bírom rávenni a netre. sem live sem ha feltolom. manuális beállításokhoz meg nem értek. nem igazán tudom honnan vegyem vagy mit irjak ba dns-hez meg amiket még kell. esetleg ha ezt valaki elmagyarázná..tudom van abszolut kezdőknek topik irtam is oda de ott nagy pangás van itt meg pörög az élet...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- További aktív témák...
- S21 256/8 dobozában
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest