Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a kiwi 9.04-et de nem bírom sem ezt sem az ubuntu 9,4-et netezésre bírni.
kábel netem van xp-nél csak ősszedugom és kész megy a net semmit nem kell állítani. mindenhol azt olvastam, hogy linuxnál is ugyan így kéne lennie. de sajnos nem megy. segítene valaki? abszolut kezdő linuxos vagyok... pontosabban lennék. egyenlőre csak próbálgatom. de nem igazán szeretne ősszejönni. sehogy nem bírom rávenni a netre. sem live sem ha feltolom. manuális beállításokhoz meg nem értek. nem igazán tudom honnan vegyem vagy mit irjak ba dns-hez meg amiket még kell. esetleg ha ezt valaki elmagyarázná..tudom van abszolut kezdőknek topik irtam is oda de ott nagy pangás van itt meg pörög az élet...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest