Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok segítséget kérnék ubuntu 9,04 64bit alatt.
kábelnetem van és egyszerűen nem tudom beállítani.sehogy. auto dhcp-vel csatlakozom win-alól. mindenhol azt irják, hogy simán mennie kell. próbáltam live cd módban is de fel is van telepítve a linux. amit eddig kiszürtünk hogy a hálókártyát a linux felismeri.
etc/network/intercaces fájlban stimm, elvileg mennie kellene a dhcpnek, router nincs. nem kapok ip-t így dns-t sem, se átjárót. a dhcp kliens rendben van. mivel egy gépről van szó így a MAC cím is be van regelve mivel az nem változik...segítsetek kérlek benneteket.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
vidanet a szolgáltatóm...
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a kiwi 9.04-et de nem bírom sem ezt sem az ubuntu 9,4-et netezésre bírni.
kábel netem van xp-nél csak ősszedugom és kész megy a net semmit nem kell állítani. mindenhol azt olvastam, hogy linuxnál is ugyan így kéne lennie. de sajnos nem megy. segítene valaki? abszolut kezdő linuxos vagyok... pontosabban lennék. egyenlőre csak próbálgatom. de nem igazán szeretne ősszejönni. sehogy nem bírom rávenni a netre. sem live sem ha feltolom. manuális beállításokhoz meg nem értek. nem igazán tudom honnan vegyem vagy mit irjak ba dns-hez meg amiket még kell. esetleg ha ezt valaki elmagyarázná..tudom van abszolut kezdőknek topik irtam is oda de ott nagy pangás van itt meg pörög az élet...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
köszönöm a segítségeteket de nem jött őssze egyik modszerrel sem ment. nos még annyit hogy nem használok routert csak simán modem a gépe a hálo kártyán keresztül..
most odáig jutottam hogy töltöm le a kubuntu-t egyik ismerősömnek szintén volt ilyen gondja de ezzel állítólag már ment neki simán...
illetve még egyben segítsetek: nekem jelenleg 3 felé van particiónálva a vinyom. C: xp van ezt szeretném ha maradna is. D: fontos adatok mentések (tabu) F: ide szeretném felhúzni a linux-ot. viszont valaki röviden irja le hogy mlyen opciókat válaszak a telepítést követően mikor a particióknál tartok. 4 lehetőség közül tudok választani. illetve még létre kéne hoznom egy swap-ot asszem mert most az nincs. persze bootmenü minden legyen.. köszi előre is.
-
ЯΞD
senior tag
Tiszteletem az Úraknak!
Segítséget kérnék. Feltettem az ubuntu 9,04-et és egyszerűen nincs netem és nem is tudom be configolni... Live módban sem ment pedig kellett volna már ott is... Kábelnetem van és elviekben minden beállítás nélkül mennie kéne. Viszont nekem semmi. ötletek?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest