Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
dbius
veterán
Használ itt vki (rajtam kívűl
) tvtime-ot??
Nagyszerűen működik, szép kép, egyetlen bosszantó problémám van vele, amit nem tudok megoldani.
16:10 képarányú monitorom van. Azt be tudtam állítani, hogy indításkor 16:9-ben menjen, majd azt követően beállítom menüből, hogy 16:10 legyen a képarány (maszk formájában). [link]
keresgéltem mindenhol, de nem találtam rá sehol semmit, hogyan lehetne rávenni a tvtime-ot arra, hogy már indításkor 16:10 legyen a képarány és ne kelljen kézzel minden indítás beállítani ezt a maszkot...
vki esetleg?
korábbi firestarter tűzfalas problémát csak úgy sikerült megoldanom, hogy egyáltalán nem használok semmilyen gui-t, se firestartert, se guarddog-ot. Csak így megy minden rendesen. Sajnos így a portjaim láthatóak, de zártak. Jobb mint a semmi.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Battlefield 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tvtime-ot??