- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
dbius
veterán
Használ itt vki (rajtam kívűl
) tvtime-ot??
Nagyszerűen működik, szép kép, egyetlen bosszantó problémám van vele, amit nem tudok megoldani.
16:10 képarányú monitorom van. Azt be tudtam állítani, hogy indításkor 16:9-ben menjen, majd azt követően beállítom menüből, hogy 16:10 legyen a képarány (maszk formájában). [link]
keresgéltem mindenhol, de nem találtam rá sehol semmit, hogyan lehetne rávenni a tvtime-ot arra, hogy már indításkor 16:10 legyen a képarány és ne kelljen kézzel minden indítás beállítani ezt a maszkot...
vki esetleg?
korábbi firestarter tűzfalas problémát csak úgy sikerült megoldanom, hogy egyáltalán nem használok semmilyen gui-t, se firestartert, se guarddog-ot. Csak így megy minden rendesen. Sajnos így a portjaim láthatóak, de zártak. Jobb mint a semmi.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tvtime-ot??