- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
üzenetére
Én ha jól emlékszem 6.xx óta használtam Kubuntut egészen 8.04-ig. Addig a KDE 3.5-ös verzió volt az alap.
8.10-ben már KDE 4 van, ami merőben más, teljesen. A KDE 3-mat 100%-ig testre tudtam szabni, sokkal jobban tetszik(ett), mint bármelyik GNOME, és a szerintem szebbek, ill. ne csapjatok arcul, de számomra testközelibbek a programjai is. Több erőforrást zabál a gnome-nál, de szerintem manapság ez már nem szempont (kivéve kis gépeket).
És akkor jött a KDE 4, kb. mint egy arculcsapás, erőltetik a widgetes felületet, és (én 4.1-ig próbálgattam, 4.2-t már nem) szinte semmit nem tudtam úgy beállítani, mint a KDE 3-ban. Kb. egy hétnyi tesztelés, finomhangolás után áttértem gnome-ra, amit a mai napig nem tudok úgy szeretni és beálíltani, mint a jó öreg KDE 3-mat.
fel lehet rakni ugyan azt is a 8.10-re, de most nincs hangulatom megint elölről kezdeni mindent.
Jelenleg pedig épp ott tartok, hogy kezd elegem lenni az egészből, egyre több gondba futok, amiket ugyan részben, vagy többé kevésbé meg tudok oldani, de már kezdem unni, hogy pl. sima filmeket megnézhetek bármivel, de HD filmeket csak bizonyos beállítások mellett, bizonyos lejátszóval, mert különben szaggat (nem hardver miatt!). Sok ilyen apróság van ill. gyűlt össze, és én pedig azt szeretem(ném), ha egy bizonyos dologra nem kellene felraknom akár több programot.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Helyesírás topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest