- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
törölt tag
mi nem tetszik a kde-ben? mi változott?
mindig kacérkodtam vele, hogy feltegyem, eddig háromszor fel is tettem, de mindháromszor repült is... elsőre rondának találtam, másodszorra nem működtek benne dolgok rendesen, harmadszorra nem tudtam beállítani dolgokat. lehet, hogy még egy ráadás kékne, és megszoknám, de már úgy belaktam a gnome-ot.viszont ape fájlokat amúgy lejátszik egy csomó más dolog. én most gnome-mplayerben nyitom őket meg, az viszi gond nélkül.
még egy kérdés eszembe jutott közben: a deluge miért csinálja azt, hogy ahányszor kikapcsolom, elfelejti az összes torrentet, amit meg volt nyitva? repoból van feltéve. lehet, hogy az a baja, hogy felhazsnáló- meg home könyvtár nevet cseréltem? de azóta újra is lett telepítve, meg be vannak állíŧva elvileg a könyvtárai.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest