- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
4GB??? Köszi, de akkor felejtős...
Azt szeretném elérni, hogy idegen gépen is sun portable virtual box alól tudjak linux-al netezni, és valahogy menteni, egy megosztott mappánba, amit utána az xp is lát.
Nem USB-ről futó kell, arra jó a slax (6.0.9. 190 MB), hanem olyan, amit telepíteni kell, és egy virtuális gép alatt egy virtuális merevlemezről bootol és fut.
A slax.iso-t be tudom csatolni és el is indul, de akkor a beállítások meg telepített programok minden leálláskor elvesznek.
Apropo hogyan lehet linux "alatt" "alkalmazást" "telepíteni" (azért az idézőjel, mert nem tudom, hogy linux világban ezek valós, értelmezhető fogalmak-e).
Bebootoltam USB/Slaxról, a magyarítás ment, letöltöttem egy comamndert (Night vagy mi, olyan norton szerű), de nem tudtam vele mit kezdeni (kicsomagol, futtat, exe, telepítés, könyvtár, program files mind mind idegen és linux alatt számomra idegen fogalmak).

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Jogász topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- Filmvilág
- Formula-1 humoros
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest