Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
4GB??? Köszi, de akkor felejtős...
Azt szeretném elérni, hogy idegen gépen is sun portable virtual box alól tudjak linux-al netezni, és valahogy menteni, egy megosztott mappánba, amit utána az xp is lát.
Nem USB-ről futó kell, arra jó a slax (6.0.9. 190 MB), hanem olyan, amit telepíteni kell, és egy virtuális gép alatt egy virtuális merevlemezről bootol és fut.
A slax.iso-t be tudom csatolni és el is indul, de akkor a beállítások meg telepített programok minden leálláskor elvesznek.
Apropo hogyan lehet linux "alatt" "alkalmazást" "telepíteni" (azért az idézőjel, mert nem tudom, hogy linux világban ezek valós, értelmezhető fogalmak-e).
Bebootoltam USB/Slaxról, a magyarítás ment, letöltöttem egy comamndert (Night vagy mi, olyan norton szerű), de nem tudtam vele mit kezdeni (kicsomagol, futtat, exe, telepítés, könyvtár, program files mind mind idegen és linux alatt számomra idegen fogalmak).

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest