Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
4GB??? Köszi, de akkor felejtős...
Azt szeretném elérni, hogy idegen gépen is sun portable virtual box alól tudjak linux-al netezni, és valahogy menteni, egy megosztott mappánba, amit utána az xp is lát.
Nem USB-ről futó kell, arra jó a slax (6.0.9. 190 MB), hanem olyan, amit telepíteni kell, és egy virtuális gép alatt egy virtuális merevlemezről bootol és fut.
A slax.iso-t be tudom csatolni és el is indul, de akkor a beállítások meg telepített programok minden leálláskor elvesznek.
Apropo hogyan lehet linux "alatt" "alkalmazást" "telepíteni" (azért az idézőjel, mert nem tudom, hogy linux világban ezek valós, értelmezhető fogalmak-e).
Bebootoltam USB/Slaxról, a magyarítás ment, letöltöttem egy comamndert (Night vagy mi, olyan norton szerű), de nem tudtam vele mit kezdeni (kicsomagol, futtat, exe, telepítés, könyvtár, program files mind mind idegen és linux alatt számomra idegen fogalmak).

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest