Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Most ,ezt miért.

Elhiszem neked, hogy az újabb kiadások jobbak ,de egyenlőre örülök ,ha ezzel megismerkedem és nem kell egyfolytában ide-oda írógatnom,hogy segítsetek.
Úgy értem,hogy: mivel nincs viszonyítási alapom, szerintem így teljessen mindegy melyik kiadást használom. Semmi extra dolgot nem szeretnék linux alatt. A hétköznapi feladataimhoz kerestem Xp helyett egy számora új és használhatónak vélt rendszert. Lehet,hogy mellé nyúltam,ez ídővel úgy is kiderül.Más:
Ídőközben ezen írás alapján, felraktam a 9.2-es ati drivert + catalyst-ot, most már minden rendben.
Köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest