- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
vizimi
üzenetére
Megnyitod GIMP -et. File->Létrehozás->Képernyőkép-> itt én arra szoktam menni, hogy Lefotózandó terület kijelölése-> Képkészítés gomb-> Kijelölöd a területet az egérrel->Ezután GIPM ben ott lesz a kép, ha akarod szerkeszted ha nem nem->Fájl->Mentés másként->Itt beállítod hova tegye alul file típust én JPG ben szoktam menteni. Ezzel kész. Utánna. Képfeltöltö-> itt megadod az utvonalat alul a mail cimet->megvárod míg feltölti van hogy sok idő!-> utánna legalul a közvetlen link ezt másolás-> itt PH!-n hozzászolásban link gomb majd beillesztés-> utánna vissza a képfeltöltös oldalra ott a kis képre jobb klikk majd kép cimének másolása->visszajösz PH! hozzászólás szerkesztőbe elvileg a "link" kéken lesz szóval kijelölve akkor nyomsz egy Kép gombot majd oda beilleszted a kis képnek a cimét. Igy betesz egy kis képet és ha ráklikkel valaki akkor nagyban megnyitja. Ennyi. Ha nem megy kérdezz. Ja a Kép gomb után beilleszted a kis kép címét utánna már annak nevet nem kell adni.
Aktív témák
Hirdetés
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Androidos tablet topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest