Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
pc-user
üzenetére
na, ezek szerint mégis rendesen felismeri a kártyádat, nem kell tenned semmit sem.
Szerk: félreértelmeztem az üzeneted. Ezt most azokat követően írja ki a dmesg, hogy megcsináltad amit leírtam? Szerintem rendben lesz minden a kártyával így!
a tvtime futtatása előtt lefuttattad a:
tvtime-configure
ill.
tvtime-scanner
parancsokat? Ez utóbbival tud csatornákat keresni, tehát ha nem futtattad, akkor teljesen normális, hogy azt írja ki, hogy nincs jel, mivel nincs "behangolt" csatorna, amit meg tudna jeleníteni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Deep Pink XBOX Series kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest