Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Hozzáteszem, én telepítettem újra Linuxot úgy, hogy gyakorlatilag mindenem megmaradt, csak a megfelelő programokat kellett újból feltenni és pl. a videokártyát megfelelően beállítani. Igaz, ez Mandriva, de teljesen lényegtelen. Ennyit akár ki is bír az ember félévente.
(Egyébként azért választottam az újratelepítést, mert egy csomó felesleges programot feltettem, és nem akartam elszórakozni azzal, hogy külön-külön mindent eltávolítok.)
Szóval nagyon egyszerűen, minimális erőfeszítéssel visszakaptam az előtte működő rendszerem, az egyéni beállítások megőrzésével.
Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest