Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
vizimi
üzenetére
Szia.
Én idősebb vagyok ezért segítettek telepíteni de onnan mindent magam oldottam meg. Nagyon ajánlom figyelmedbe, belinkelem neked ahol a legtöbb segítséget kaptam, persze ezzel a fórummal együtt.
Ott szinte minden kérdésedre van válasz, a fórumban a topikok között választhatsz a problémád szerint, de nagyon kell a Dokumentáció átolvasása tanulmányozása is szinte minden húsba vágó kérdésedre van válasz, de még a blogot is átolvastam pl valamelyik nap ott kaptam választ arra a gondomra ami telepítés óta idegesített, hogy miért húzott kereteket a mozilla maga után tálcára tevéskor.
Ubi telepítés előtt egy héttel ott kezdtem a tanulást, addig nem láttam Linuxot. Telepítés után már fel volt írva, hogy nekem milyen progik kellenek, mire kell vigyázni, mivel lehet gond, stb.A dokumentáció baloldalt található apró betűvel.
Tehát ha van egy kis időd, nagyon javaslom, hogy nézd át ott a dógokat. Ha ismerted már, elnézést.
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bittorrent topik
- Star Wars rajongók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest