Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
A linket végig nem olvastam, csak a támogatott kártyákat
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...
Otthonról elindítom majd megint a live-ot, és meglátom, mire megyek vele...amúgy így, CD-ről bootolva megy ez a forgatás dolog, vagy csak ha fel van telepítve? Egyáltalán: így, előképzettség, rálátás nélkül mennyi esélyem van, hogy sikerül?

Még ilyet találtam...ez a dátum szerint régebbi, de nem tudom, mennyire jó.
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Witcher topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Alienware 17r4 olvass
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ahogy olvastam, hogy forgatás, kutyafüle...hiába magyar, eléggé velkám tu linuksz (copyright by Vladi) jellege van
Atomkezdőként pláne... Azok után, hogy ezen kívül mindent szépen felismert, belőtt, kissé kellemetlen...