- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Sziasztok!
Közel fél éve már csak Ubuntut használok. Most volt az első upgrade-em, ediig mindig új telepítés volt. 1-2 fórumot átfutva nem láttam hogy komoly gondok lennének, ezért belevágtam. Most meg szívok
Az még hagyján, hogy főmenümből eltüntek almenük, meg hogy panelen levő fiókból is tüntek el elemek, sőt két hete beállított mentéseim is eltűntek (sbackup, timevault - utóbbinál a binárisokat nem találom).
Azonban a Firefox teljesen meghülyült. Ami plugin-nek az eszköztárhooz van köze mind elszállt. Read it Later, Del icious, Web Developer. Web developer toolbar helyén csak egy üres csík jelenik meg, volt már reinstall, de az se segített. Home gomb mellé kitettem egy Új tabot nyitó gombot, de újraindítás után mindig eltűnik.
Ff nekem nagyon fontos, munkához kell. Tudnátok segíteni mit lehetne csinálni, mit kellene megnézni?
Köszi!
Aktív témák
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Arc Raiders
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD FX
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest