- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
Mondjuk ez amit irtál a hőről,ha hihetek z everestnek akkor gázos,mert alapbol mármint ugy hogy nincs huzva semmi
66/68 fok a magok ugy hogy van az everes ben eghy teszt progi fut 10perce sztem ennél magasabb már nem lenne ugyhogy le is állitottam,előtte kiprobáltam hogy UT2007 játszottam fél órát akkor is kb ennyi volt mert akkor 65/65 fok volt de viszont az alaplap kicsit melegebb volt mert most hogyí futott a cucc
44 nél nem ment feljebb játék közben közelitette a 48 at mondjuk ezt ugy hogy mivel jó fajta házam van TTV1000D sztem jó kis házikó szabályozható ventik meg minden szóval ilyen hőmérsékletet ugy produkált hogy nem maxon forognak a ventik,ha bekapcsolom őket akkor 1-3fokot csőkken az átlag hő sztem az jó,hólnap mivel hétvége lesz kiprobálom mit birnak a dolgok,csak nem akarom hogy a vganak baja legyen,azt irja le valaki ha kérhetem hogy akkor hogy kell lefixálni a dolgokat vagy elég annyi hogy beállitom a vga-t 100 ra és kész, mert gondolom ha feszhez nem nyulok akkor tönkre nem mehet semmi,maximum nem bootol be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Filmgyűjtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest