Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Madarame
üzenetére
Amint mondtam ez sok dologtól függ a maxot amit bír neked kell megtalálni pl. az én 3800+ om 2500MHz-t bír (alapfeszen,nemtudok feszt emelni a lapomon
) de láttam a hírdetésekbe olyat amit 3000 MHz-ig is felhúztak és nagyon nagyon kicsit adtak a fesznek, a hűtő nemsokat dob a húzhatóságon tapasztalataim szerint de rendes hőfokokat fogsz kapni, nekem bevált 2500 MHz en 40 fok sima időben terhelve, terhelés nélkül 35, nyáron elérte az 50 et is de semmi túlmelegedést nem tapasztaltam télen meg majd még kiderül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) de láttam a hírdetésekbe olyat amit 3000 MHz-ig is felhúztak és nagyon nagyon kicsit adtak a fesznek, a hűtő nemsokat dob a húzhatóságon tapasztalataim szerint de rendes hőfokokat fogsz kapni, nekem bevált 2500 MHz en 40 fok sima időben terhelve, terhelés nélkül 35, nyáron elérte az 50 et is de semmi túlmelegedést nem tapasztaltam télen meg majd még kiderül.