Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Egy jó 2 éves videót találtam, amin mutatják a szenzor adatokat. Az alapján nem kell neki csúcs proci.
Szerintem teljesen okés lennél azzal a konfiggal, ha a boostot 3,6 - 3,8 - 4GHz-en maximalizálnád minden magon, legfeljebb a P0 magot engednéd ki mondjuk 4,0 - 4,2 - 4,4GHz-re.
Azért írtam három-három választási lehetőséget, mert a 11. gen tényleg eléggé éhes, úgyhogy kísérletezni kell. Nekem nincs vele tapasztalatom.
Beállítasz mondjuk P0: 4,2GHz, P1-P5: 3,8GHz és magonként elkezded csökkenteni a feszültséget. Szerintem egy -25mV-tal kezdheted. Azután csökkented 1 lépésközzel, majd tesztelgeted, használod, hogy bírja-e. Így meg lehet keresni a stabil negatív offsetet, amivel rengeteg TDP tudsz megspórolni és könnyen lehetőleg eléred, hogy sose legyen trottling 70-80 Watton belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háború Izraelben
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest