- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szattila83
tag
válasz
Kean_Sorbo #45068 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az lenne még a kérdésem, hogy amit ebben a videóban látunk beállításokat [link] ezeken kívül kell még valamit állítani BIOS- ban? A videóban 4.5 Ghz- re állítja a sebességed, de én csak 4.2 Ghz- en hagynám ezért kérdeztem, hogy mennyi lenne az optimális feszültség neki.Úgy gondoltam, hogy 1.25 v- ról indulok lefelé 0.01 v- ként, gondolom ez megfelelő lesz. Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy ami az Aida 64- ben található rendszer stabilitás teszt megfelelő arra, hogy leteszteljem a rendszert? Az alaplap egyébként: ASUS Maximus Formula VIII
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- PlayStation 5
- Amazon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest