- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
Az még nem sok. Szerintem még alap feszen is elbírják, de ha nem akkor +0,05-0,15 voltot nyugodtan emelhetsz a ramokon. (A saját low budget 800-as ramjaim 1000 mhz-ig mennek c5-ben némi fesszel, és az előző 667-es modulom is ment 850 mhz felett c6 ban.)
Szóval amég bírják addig lehet emelni az órajelet. Annak a procinak úgyis kell, ha egy normálisabb vga-t akarsz vele hajtani.#44127 firstman3333: Nem is extrém tuningra gondoltam, csak magamból indultam ki. Tégy belátásod szerint, és nyugodtan kapcsold vissza ha gondolod. (Megjegyzem, hogy az a néhány watt nem oszt nem szoroz, de mind1.)
Szerintem nagy gond biztosan nincs, hogyha stabil a gép.
Valószínű hogy csak egy pillanatra vesz vissza amikor a proci átkapcsol alacsonyabb szorzóról. Szóval nemigen foglalkoznék vele a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest