- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Most nézem, hogy te ugyanazt a progit linkelted, csak van 2.2-nél frissebb is, ami bátorító.
Tehát amit chip-ről leszedtem az simán lehet, hogy jó lett volna csak azért nem jó, mert próba verzsön?Mondjuk abban órajel állítására lehetőséget nem láttam, de lehet hogy ha nagyon átnézem volna találok, csak a távirányítón egy ilyen "bot" joy van, mint az XBOX kontrollereken és így azzal kell az egeret lökdösni ami még oké lenne, de a távon külön gomb a jobb meg a bal klikk és egy kézzel áhh, két kézzel meg arra jó, hogy egy media player progiban elnavigálj, de ehhez már nem volt türelmem.
Biztos van akinek sima ügy, de én XBOX-al sem tudok játszani, nekem ez totál nem fekszik, hogy ha kicsit húzod a kart akkor lassan viszi a nyilat, ha jobban meghúzod akkor meg átviszi a képen egy pillanat alatt és akkor találd el vele az ablakban a pipát, ami egy karakternyi méretű négyzet... szenvedek vele fél percet aztán falhoz vágom kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest