Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
DemonFace #42345 üzenetére
Nem kell egyhuzamban több órát játszani, hogy a feszemelt proci túlmelegedjen alap hűtéssel, ha nem hiszed el akkor futass pár kör linx-et.
A lapodat nem ismerem, de a külföldi fórumon: "Az 1090T tudtam csak kap 3.8GHz a tábla az állomány formátuma mivel ez borítani nem kell emelni a feszültséget. Ha én futottam a feszültséget fel, majd a fórumon is állt le 30 perc után az elsőrendű és akar kapcsolja vissza a 15-20 perc. Úgy vezethető, hogy le a MOSFET-ek mellett a CPU foglalat. Ők voltak felkelni, hogy 120 ° C, majd leáll."
Túlmelegszik feszemelés hatására a vrm, mert nincs rajta hűtő. Továbbá a giga oldalán: "78LMT-S2PT supports the latest 45nm AMD AM3 Phenom II/ Athlon II processors".
Ezt a lapot a phenom és athlon prociknak hirdetik. Az egy dolog, hogy megy benne az fx proci is, de annak a tuningjához nem feltétlen elég a 3+1 fázis ráadásul vrm hűtő nélkül.
Mivel nincs proci limited ezért a proci tuningjától semmit sem vennél észre a játékokban (csak a min. fps nőne csekély mértékben.) csak azt, hogy időnként újraindulna a vrm/proci túlmelegedése miatt.
Proci hűtőből cm hyper tx3/212 evo elég lenne.
Én/Mi nem azt mondjuk, hogy ne tuningolj, csak nem látjuk értelmét ilyen lappal/hűtéssel és cpu limit nélkül, mert játékokban nem vennél észre gyorsulást attól, hogy tuningolod a procit, a rendszered meg egy ssd-től gyorsulna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest