- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
DemonFace #42345 üzenetére
Nem kell egyhuzamban több órát játszani, hogy a feszemelt proci túlmelegedjen alap hűtéssel, ha nem hiszed el akkor futass pár kör linx-et.
A lapodat nem ismerem, de a külföldi fórumon: "Az 1090T tudtam csak kap 3.8GHz a tábla az állomány formátuma mivel ez borítani nem kell emelni a feszültséget. Ha én futottam a feszültséget fel, majd a fórumon is állt le 30 perc után az elsőrendű és akar kapcsolja vissza a 15-20 perc. Úgy vezethető, hogy le a MOSFET-ek mellett a CPU foglalat. Ők voltak felkelni, hogy 120 ° C, majd leáll."
Túlmelegszik feszemelés hatására a vrm, mert nincs rajta hűtő. Továbbá a giga oldalán: "78LMT-S2PT supports the latest 45nm AMD AM3 Phenom II/ Athlon II processors".
Ezt a lapot a phenom és athlon prociknak hirdetik. Az egy dolog, hogy megy benne az fx proci is, de annak a tuningjához nem feltétlen elég a 3+1 fázis ráadásul vrm hűtő nélkül.
Mivel nincs proci limited ezért a proci tuningjától semmit sem vennél észre a játékokban (csak a min. fps nőne csekély mértékben.) csak azt, hogy időnként újraindulna a vrm/proci túlmelegedése miatt.
Proci hűtőből cm hyper tx3/212 evo elég lenne.
Én/Mi nem azt mondjuk, hogy ne tuningolj, csak nem látjuk értelmét ilyen lappal/hűtéssel és cpu limit nélkül, mert játékokban nem vennél észre gyorsulást attól, hogy tuningolod a procit, a rendszered meg egy ssd-től gyorsulna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest