Új hozzászólás Aktív témák

• Martin97

aktív tag

válasz DemonFace #42345 üzenetére

Nem kell egyhuzamban több órát játszani, hogy a feszemelt proci túlmelegedjen alap hűtéssel, ha nem hiszed el akkor futass pár kör linx-et. :)
    A lapodat nem ismerem, de a külföldi fórumon: "Az 1090T tudtam csak kap 3.8GHz a tábla az állomány formátuma mivel ez borítani nem kell emelni a feszültséget. Ha én futottam a feszültséget fel, majd a fórumon is állt le 30 perc után az elsőrendű és akar kapcsolja vissza a 15-20 perc. Úgy vezethető, hogy le a MOSFET-ek mellett a CPU foglalat. Ők voltak felkelni, hogy 120 ° C, majd leáll."
    Túlmelegszik feszemelés hatására a vrm, mert nincs rajta hűtő. Továbbá a giga oldalán: "78LMT-S2PT supports the latest 45nm AMD AM3 Phenom II/ Athlon II processors".
    Ezt a lapot a phenom és athlon prociknak hirdetik. Az egy dolog, hogy megy benne az fx proci is, de annak a tuningjához nem feltétlen elég a 3+1 fázis ráadásul vrm hűtő nélkül.
    Mivel nincs proci limited ezért a proci tuningjától semmit sem vennél észre a játékokban (csak a min. fps nőne csekély mértékben.) csak azt, hogy időnként újraindulna a vrm/proci túlmelegedése miatt.
    Proci hűtőből cm hyper tx3/212 evo elég lenne.
    Én/Mi nem azt mondjuk, hogy ne tuningolj, csak nem látjuk értelmét ilyen lappal/hűtéssel és cpu limit nélkül, mert játékokban nem vennél észre gyorsulást attól, hogy tuningolod a procit, a rendszered meg egy ssd-től gyorsulna.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés