Új hozzászólás Aktív témák

• dugesz0302

csendes tag

lehet rossz topicban házaltam vele ezért átmásolom ide a dolgokat amit eddig írtam a másikba :) bocsi ha wall text

poszt1:

Hali mindenki.
    Nem találtam rá megfelelő topicot és nem találtam az új topic létrehozása gombot szóval ide hányom a "hülyeségem".
    Eddig a problémámmal sok forumot megjártam (inkább népszerűt mint sem hozzáértőt) de ideje az okosokhoz fordulnom (remélem itt lesznek).
    Aida64-ből kép:
    http://kepfeltoltes.hu/140329/pc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Úgy hallottam ez a fajta proci nagyon boost baráti, szóval bírja a terhelést (hallottam pletykákat 3ghz-ről bár azt hülyeségnek tartom, megelégednék 2,2-2,4 el is. ) Hogyan mivel tudnék némi pluszt kicsikarni a kicsikéből? (milyen értékekkel futna jobban a proci etc, hűtés táp bírná)
    A másik hogy 2x2 giga ram van benne de kb 700 mb hiányzik, nem számolja/használja (vagy használja csak nem tudom mire) hova lett az, hogy tudom vissza szerezni? melyik sárkányt kell levernem érte? :D
    Remélem tudtok segíteni, a kérésem hogy ha valaki van oly szives és segít akkor azt "tutorial for noob" verzióba tegye :D A nagyonhoz képest én nagyon alaphangon értek hozzá (anno 2004 körül csináltam utoljára ilyet még 1 magos amd procival 1.4-ről 2,2-re de az más környezet volt)

poszt2:

A táp matricájáról nem bírtam leolvasni mekkora, nincs ráírva (valami lite on márka van csak meg pár kínai betű). A processzor hűtésért nem aggódom, frissen pasztázva és az előző proci hűtő lett rárakva (előző gép nyikhaj) (egy e6170 es volt asszem). az meg (elméletben) bírja

poszt3:

igazából ha megmondjátok hogy mit kell tennem/állítanom a nagyobb teljesítményért onnantól kezdve ki tudom tesztelni hogy mi az az érték amin még fut és mi az amin elkezd sípolni

poszt4:

találtam egy jó kis progit
    http://www13.plala.or.jp/setfsb/
    de valami gódot kell kiválasztani ami az alaplapra utal, de ezt a kódot hol tudom kinézni? :D

bocsi :/ csak hát kéne kb 0,6-1 ghz +ba hogy a bf3-om mennyen akadásmentesen 64 fős multiban :( (most csak 32 fősöket járhatok :( )

edit: jut eszembe, elfelejtettem megemlíteni. A biosban ninc menüpont a processzor értékeinek állítására (se szorzó se feszültség etc) hogy lehet ezt előhozni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés