- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz0302
csendes tag
lehet rossz topicban házaltam vele ezért átmásolom ide a dolgokat amit eddig írtam a másikba
bocsi ha wall text
poszt1:
Hali mindenki.
Nem találtam rá megfelelő topicot és nem találtam az új topic létrehozása gombot szóval ide hányom a "hülyeségem".
Eddig a problémámmal sok forumot megjártam (inkább népszerűt mint sem hozzáértőt) de ideje az okosokhoz fordulnom (remélem itt lesznek).
Aida64-ből kép:
http://kepfeltoltes.hu/140329/pc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Úgy hallottam ez a fajta proci nagyon boost baráti, szóval bírja a terhelést (hallottam pletykákat 3ghz-ről bár azt hülyeségnek tartom, megelégednék 2,2-2,4 el is. ) Hogyan mivel tudnék némi pluszt kicsikarni a kicsikéből? (milyen értékekkel futna jobban a proci etc, hűtés táp bírná)
A másik hogy 2x2 giga ram van benne de kb 700 mb hiányzik, nem számolja/használja (vagy használja csak nem tudom mire) hova lett az, hogy tudom vissza szerezni? melyik sárkányt kell levernem érte?
Remélem tudtok segíteni, a kérésem hogy ha valaki van oly szives és segít akkor azt "tutorial for noob" verzióba tegyeA nagyonhoz képest én nagyon alaphangon értek hozzá (anno 2004 körül csináltam utoljára ilyet még 1 magos amd procival 1.4-ről 2,2-re de az más környezet volt)
poszt2:
A táp matricájáról nem bírtam leolvasni mekkora, nincs ráírva (valami lite on márka van csak meg pár kínai betű). A processzor hűtésért nem aggódom, frissen pasztázva és az előző proci hűtő lett rárakva (előző gép nyikhaj) (egy e6170 es volt asszem). az meg (elméletben) bírja
poszt3:
igazából ha megmondjátok hogy mit kell tennem/állítanom a nagyobb teljesítményért onnantól kezdve ki tudom tesztelni hogy mi az az érték amin még fut és mi az amin elkezd sípolni
poszt4:
találtam egy jó kis progit
http://www13.plala.or.jp/setfsb/
de valami gódot kell kiválasztani ami az alaplapra utal, de ezt a kódot hol tudom kinézni?bocsi :/ csak hát kéne kb 0,6-1 ghz +ba hogy a bf3-om mennyen akadásmentesen 64 fős multiban
(most csak 32 fősöket járhatok
)
edit: jut eszembe, elfelejtettem megemlíteni. A biosban ninc menüpont a processzor értékeinek állítására (se szorzó se feszültség etc) hogy lehet ezt előhozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest