- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41892 üzenetére
Többet nem tudok segíteni, szoftveres húzáshoz nem értek.
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41889 üzenetére
Szoftveresen megpróbálhatod, de procit vagy ramot biztos nem állítgatnák úgy. A videokártya az amit (tudtommal) csak szoftveresen tudsz húzni, bár nekem az integráltat lehet biosban is állítani, de az FM2 az más tészta.
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41882 üzenetére
Jól sejtettem én is. Ez egy tök alap alaplap, semmit nem tud, max. meghajtani egy konfigot és kész. Tuning teljesen kilőve.
Az egyetlen gyorsítási mód az az, hogy másik procit raksz bele, de szerintem abból sem támogat túl sokat, meg az alapból pénzbe kerül, a tuning meg nem...
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302 #41882 üzenetére
Ezzel a lappal nem nagyon fogsz tudni tuningolni mert nem tudod állítani az fsb-t, ramok órajelét, stb.
Úgyhogy szerintem csak szoftveresen tudod befolyásolni az értékeket. Pedig ezek a procik tényleg elég jól pörögnek egy megfelelő lapban -
válasz
dugesz0302 #41879 üzenetére
Az az alaplap kb annyit tud, mint egy laptop. Tehát semmit.
De ha lefényképezed a biost akkor esetleg többet tudunk mondani.(#41876) Corsair90@ sztem tökvilágosan fogalmaztam. Kérünk Bios képet.
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302 #41879 üzenetére
Tisztelt dugesz0302!
Ha biosban nincs semmilyen állítási lehetőség akkor csak szoftveresen tudod állítani az órajelet (setfsb), de ez az út nem javalott (mert ha jól tudom nem tudsz feszt emelni, ramokat finomhangolni, és a pci órajelet sem tudod fixálni, de ez nem biztos).
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41874 üzenetére
Ha 4 giga ramod van, akkor 64 bites oprendszer kell mellé. Számítógép tulajdonságainál kiírja, hogy 32 vagy 64. Ha 32, akkor azért nincs meg a teljes ramod.
Mást most nem tudok segíteni, nem tudom miért szoktak eltüntetni húzási lehetőségeket biosból, nálam eddig mindig ott volt a helyén. Elképzelhető, hogy a lap nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest