Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dugesz0302
üzenetére
Többet nem tudok segíteni, szoftveres húzáshoz nem értek.

-
törölt tag
válasz
dugesz0302
üzenetére
Szoftveresen megpróbálhatod, de procit vagy ramot biztos nem állítgatnák úgy. A videokártya az amit (tudtommal) csak szoftveresen tudsz húzni, bár nekem az integráltat lehet biosban is állítani, de az FM2 az más tészta.
-
törölt tag
válasz
dugesz0302
üzenetére
Jól sejtettem én is. Ez egy tök alap alaplap, semmit nem tud, max. meghajtani egy konfigot és kész. Tuning teljesen kilőve.
Az egyetlen gyorsítási mód az az, hogy másik procit raksz bele, de szerintem abból sem támogat túl sokat, meg az alapból pénzbe kerül, a tuning meg nem... -
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302
üzenetére
Ezzel a lappal nem nagyon fogsz tudni tuningolni mert nem tudod állítani az fsb-t, ramok órajelét, stb.
Úgyhogy szerintem csak szoftveresen tudod befolyásolni az értékeket. Pedig ezek a procik tényleg elég jól pörögnek egy megfelelő lapban -
válasz
dugesz0302
üzenetére
Az az alaplap kb annyit tud, mint egy laptop. Tehát semmit.
De ha lefényképezed a biost akkor esetleg többet tudunk mondani.(#41876) Corsair90@ sztem tökvilágosan fogalmaztam. Kérünk Bios képet.
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302
üzenetére
Tisztelt dugesz0302!
Ha biosban nincs semmilyen állítási lehetőség akkor csak szoftveresen tudod állítani az órajelet (setfsb), de ez az út nem javalott (mert ha jól tudom nem tudsz feszt emelni, ramokat finomhangolni, és a pci órajelet sem tudod fixálni, de ez nem biztos).
-
törölt tag
válasz
dugesz0302
üzenetére
Ha 4 giga ramod van, akkor 64 bites oprendszer kell mellé. Számítógép tulajdonságainál kiírja, hogy 32 vagy 64. Ha 32, akkor azért nincs meg a teljes ramod.
Mást most nem tudok segíteni, nem tudom miért szoktak eltüntetni húzási lehetőségeket biosból, nálam eddig mindig ott volt a helyén. Elképzelhető, hogy a lap nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi