- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene az AMD A6 6400K tuningjában, mert most először sikerült egyedi beállításokkal működésre bírni (eddig akárhogy próbáltam nem kapcsolt be, csak előre beállított értékekkel). Most úgy tudom 1,475V 4600MHz a beállítás (előre megadottban 1,5V), FSB-t nem állítottam, de az lenne az egyik amit valahogy kéne állítani.
Eddig csak Intelt tuningoltam (azokból is Celeront), de azoknál szorzó zár van és automata feszültség, szóval pár gombnyomás a bios-ban és már ment is...
Egyszerűség kedvéért kiírom a konfigot: régi Enermax táp (365W max. 20 pines alaplap csatlakozóval és sok molexszel) ASRock FM2A55M-DGS 2.0, AMD A6 6400K, 2GB DDR3 Hynix RAM (amiből remélhetőleg 1-2 héten belül lesz 2+4GB) és extra hűtésként egy nagy méretű tápventi az egész lapot fújja (kép, régi alaplappal készült), továbbá egy kisebb a házra csavarozva kifele nyomja, hogy meglegyen a forgás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest