Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetiPécs
csendes tag
Sziasztok! Én még nagyon fapados vagyok ezen téren, és azt szeretném kérdezni, hogy a BIOS-ban egy E5200-at tuningoltam 2.5 ghz-ről 2,75GHz-re (Nem mertem sokat mert gyári hűtőm van) Így van egy 50-60 fokos átlag hőmérsékletű processzorom. Csak azt nem értem, hogy ha tuningolok, miért csak az egyik magot tudom növelni, a másik miért marad 2.5 GHz-n? És ha tuningolok, akkor pirosan világot a BIOSban, hogy nincs optimalizálva a feszültsége a gépemnek, de ha autora állitom akkor olyan 90 fokos procim van jóesetben, rosszesetben nem is indul el a gép. Akkor feszültséget ne állitsak? És így nem lesz sok baja a procimnak ugye, hogy 250 MHz-t növeltem rajta? Mert van jópár ventillátor a gépemben egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest