Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lupi00

tag

válasz Kirlog #37963 üzenetére

Emelj az FSB-n , ezzel emeled a CPU és a RAM órajeleit . Az FSB-nek (Front Side Bus) a szorzata a CPU és a RAM órajele is , melynek szorzója állítható . Tudni kell viszont , hogy a RAM nem vagy csak igen kis mértékben bírja a tuningot , ezért azt mindig vissza kell osztani az eredeti órajel közelébe , a CPU-nak viszont a legmagasabbra kell rakni a szorzóját , hisz a maxot szeretnénk kihozni belőle . Láttam , hogy viszonylag rendben vagy a tuninghoz hardver ügyileg , csak a tápod márkája nem derült ki , pedig a stabil áramellátás az egyik igen fontos alapja a tuningnak ! Tehát FSB-n emelsz kezdetnek mondjuk 400-ra , visszaosztod a RAM-ot az eredeti közelébe , kis áram a CPU-nak mondjuk 1,3000V DE MAXX 1,45000V MERT AZ FÖLÖTT MEGSÜL !!! TESZT , aztán lassan mehetsz fölfelé az FSB-vel . A 450 egészen hamar meglehet de ott már valószínű , hogy az északi hídnak is kell egy kis plusz áram . Nekem sikerült a 465 . 2 hét-ig küzdöttem vele , de stabil lett .
    Még valami fontos ! Ha tuningolsz sose hagyd AUTO-n semminek a feszültségét , mert igen veszélyes !!! NORMAL-ra tedd azt amin nem állítasz .

Új hozzászólás Aktív témák