- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
válasz
joker1220 #37077 üzenetére
Szia!
Most nézem, hogy nincs benne a támogatott ramok listájában...! Viszont azóta lefuttattam egy másik memtest-et is,ott sem hibázott, úgyhogy a ramnak nincs baja. Annyi van, hogy nem támogatott...(lehettem volna okosabb előbb is...). Viszont! Felvettem 1.25V-ra a CPU feszt és a ram feszt is egy lépcsőfokkal. Azóta lement 25 prime95 teszt, Aida teszt 10 percig, egy 3d Vantage is, meg vagy 20 perc játék is Bluescene-mentesen
! Ha ennyitől nem sz@rik be, akkor elmehet a fenébe, ha ezek után valami is lesz vele....! A hőmérséklet a prime teszt alatt 83 fok fölé nem ment. A ramok most 1866-on futnak, ezt benéztem...de így stabil.
Egyenlőre!
Remélem valakinek még segíteni fognak ezek az infók..rajtam kívül is
!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest