Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elkovettem egy hibat, es a velemenyetek kernem.
Szoval van az alairasomban szereplo konfig, es az ASUS AI Suite II nevu program.
Ma vetetm meg ra a hutoventit, fel is raktam, es nagyon jol szuperal, 21/40fok idle/terheles.
Melobol irogatok itt a phn, dicserem a coolert(pont ma volt a tesztje), es egy hitetlenkedonek linkeltem egy screenshotot, hogy 21 fokos terheletlenul a proci.
Hajtott a kivancsisag, es a fent nevezett programban ranyomtam az extreme tuning gombra.
Mindezt Remote Admin alatt melobol.
Tudom, ekkora hulyet meg nem latott a vilag.
Elkezdett szamolni a progi, kiirta hogy 4,2x44... 45...46...mar 65nel tartott, es valami Mhz-t emelt, kb 238 volt az erteke, mikor eszembe jutott, hogy be van kapcsolva az energiagazdalkodas. Na uccu neki, EPU ful, es kikapcsoltam. 10 masodpercig nem is reagalt a gep, utanna elvesztette a RA-val a kapcsolatot.
Utoljara monitorozott ertekek amiket lattam az proci 30 fok, Vcore 1.002V, CPUCLCK 1,6GHZ.
Fogalmam nincs mit nezett, egyesevel emelgette a MHZ-eket, es lefuttatott egy stability tesztet ami tartott egyenkent vagy 5-8 masodpercig.
Szoval most nincs kapcsolatom a geppel, es aggodom
A router megy, tehat net van.
Szoval most lefagyhatott, vagy elfustolte magat valami, vagy csak egyszeruen lekapcsolt?
Nem tudom meg mig haza nem erek, de az meg 5 ora
Tippek? Mi az ilyenkor bevalt eset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OTP Bank topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest