Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coolpet

senior tag

Sziasztok!

Elkovettem egy hibat, es a velemenyetek kernem.

Szoval van az alairasomban szereplo konfig, es az ASUS AI Suite II nevu program.

Ma vetetm meg ra a hutoventit, fel is raktam, es nagyon jol szuperal, 21/40fok idle/terheles.

Melobol irogatok itt a phn, dicserem a coolert(pont ma volt a tesztje), es egy hitetlenkedonek linkeltem egy screenshotot, hogy 21 fokos terheletlenul a proci.

Hajtott a kivancsisag, es a fent nevezett programban ranyomtam az extreme tuning gombra.

Mindezt Remote Admin alatt melobol.

Tudom, ekkora hulyet meg nem latott a vilag.

Elkezdett szamolni a progi, kiirta hogy 4,2x44... 45...46...mar 65nel tartott, es valami Mhz-t emelt, kb 238 volt az erteke, mikor eszembe jutott, hogy be van kapcsolva az energiagazdalkodas. Na uccu neki, EPU ful, es kikapcsoltam. 10 masodpercig nem is reagalt a gep, utanna elvesztette a RA-val a kapcsolatot.

Utoljara monitorozott ertekek amiket lattam az proci 30 fok, Vcore 1.002V, CPUCLCK 1,6GHZ.

Fogalmam nincs mit nezett, egyesevel emelgette a MHZ-eket, es lefuttatott egy stability tesztet ami tartott egyenkent vagy 5-8 masodpercig.

Szoval most nincs kapcsolatom a geppel, es aggodom :)

A router megy, tehat net van.

Szoval most lefagyhatott, vagy elfustolte magat valami, vagy csak egyszeruen lekapcsolt?

Nem tudom meg mig haza nem erek, de az meg 5 ora :(

Tippek? Mi az ilyenkor bevalt eset?

Új hozzászólás Aktív témák