Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27665 üzenetére
Hali
i3-3200-as szandi 25pénz, és játékban agyba-főbe ver mindent ami árban csak egy kicsit is a környékén van, mondjuk az igaz, hogy ahhoz kell még alaplap is meg ddr3-as memcsó is.
Biztos hogy jobban menne egy tunning alaplapban, de szerintem ne temessük még azt az alaplapot, egy proci és egy alaplap kiismerése hetekig is eltarthat, ne add fel ilyen könnyen.
- mire jutottál egyébként a dolgokkal amiket kértem a szaggatással kapcsolatban, mert azt hiszem ott sem tudtad idő hiányában befejezni a teszteléseket. A + feszek, vagy a kért dolgok kikapcsolása sem segített?
-Egyébként újra megnéztem a képeket amiket küldtél, és észrevettem hogy a lapod biosa nem jól állítja be a CPU-ref-et a procid FSB Termination-jéhez képest. Mondjuk nem volt olyan extreme az OC amit kértünk tőle hogy ez nagyon számítson, de szvsz megér még egy próbát a helyes értékekkel. (pl 1,2V-os VTT-hez 0,805-öt ír, de az a 65nm-es procioknál lenne helyes, egy wolfdale-nél 0,756-ot kéne hogy oda tegyen,)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- ELADÒ: Intel i5-11400F Processzor
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest